Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERDERE PLANNEN INRICHTING HOOGSTRAAT SCHIEDAM

SCHIEDAM- De toekomst van de Schiedamse Hoogstraat wordt komende week opnieuw met belangstellenden besproken. Op 27 en 28 november organiseert het projectteam Hoogstraat Plus een inloopavond over het inrichtingsplan. U bent van harte welkom tussen 17.00 en 19.00 uur in de SHOPwinkel aan de Hoogstraat 140.

Met behulp van tekeningen laten de plannenmakers het totaalbeeld van het inrichtingsplan zien. Ook brengt het projectteam u verder op de hoogte van de ontwikkelingen op het programma. Uiteraard is er gelegenheid om specifieke plekken in detail met u te bespreken.

De Hoogstraat past niet meer in het beeld van een moderne binnenstadstraat, vindt de gemeente. Dat geldt zowel voor de inrichting als voor de invulling van de straat.

Tijdens drie inloopmomenten afgelopen zomer zijn de eerste schetsen van het inrichtingsplan voor de straat getoond. Ook zijn verdere ideeën en wensen voor de buitenruimte en het programma van de Hoogstraat bij de aanwezigen opgehaald.

Eind 2016 en begin 2017 hebben bewoners, ondernemers, eigenaren, geïnteresseerden en de gemeente Schiedam samengewerkt en inbreng geleverd over een toekomstbestendige en duurzame visie voor de Hoogstraat. De inbreng op deze avonden zijn verwerkt in een participatiedocument.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

1 reactie op “VERDERE PLANNEN INRICHTING HOOGSTRAAT SCHIEDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *