WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERDACHTE OPNIEUW AANGEHOUDEN VOOR SCHOTEN SCHIEDAM-NIEUWLAND

SCHIEDAM- Een 27-jarige verdachte is opnieuw aangehouden in verband met het schietincident in de Van den Tempelstraat te Schiedam-Nieuwland. De man zit vast en wordt vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Dinsdag 22 november, rond 23.30 uur, had zich in de Schiedamse straat een groep mensen verzameld na een begrafenis. Toen omwonenden harde knallen hoorden, belden zij de politie. Toen agenten ter plaatse kwamen was een deel van de groep al weggegaan. Wel troffen zij hulzen aan. Later in de nacht werd in Vlaardingen een 27-jarige man aangehouden. Bij zijn aanhouding loste een agent een waarschuwingsschot.

Hij werd kort daarna weer vrijgelaten, maar het onderzoek werd voorgezet. Dat onderzoek leidde op Valentijnsdag opnieuw tot de aanhouding van deze man zonder vaste woon- of verblijfplaats vanwege nieuwe feiten en omstandigheden. Tijdens de doorzoeking werden in de woning waar hij verbleef aan de Olivier Noortlaan twee vuurwapens en munitie gevonden. Ook op een ander adres in de Vossiusstraat is munitie gevonden.

Eén gedachte over “VERDACHTE OPNIEUW AANGEHOUDEN VOOR SCHOTEN SCHIEDAM-NIEUWLAND

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *