Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERDACHTE (20) MAASSLUIS LANGER VAST

MAASSLUIS- De 20-jarige man uit Maassluis die verdacht wordt in de zaak van het dodelijk schietincident op de Nassauhaven in Rotterdam blijft twee weken langer in de cel. De verdachte is vandaag voor de rechter-commissaris verschenen.

Afgelopen zondagavond rond 23.30 uur belden meerdere mensen de politie dat zij schoten hadden gehoord op de Nassauhaven. Daar bleek op straat een 34-jarig zwaargewond slachtoffer te liggen. De toegesnelde hulpdiensten konden niets meer voor hem betekenen; hij overleed ter plaatse. Enkele minuten later werd op de Feijenoordkade een brandende auto ontdekt. Er wordt rekening mee gehouden dat deze auto verband houdt met het schietincident.

In deze zaak zoekt de politie getuigen. Heeft u zelf beelden gemaakt, bijvoorbeeld via een dashcam, deurbelcamera of telefoon, waarop iets van het incident aan de Nassauhaven, mogelijke betrokkenen of van de uitgebrande auto aan de Feijenoordkade op staat? Laat het weten. Heeft u iets gezien of gehoord, of meer informatie over de aanleiding van wat er gebeurd is, dan hoort de politie dat ook heel graag. Bel 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *