Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERBAZING OVER EU-VLAG IN RAADSZAAL VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Sinds vanavond hangt er een EU-vlag in de raadszaal van Vlaardingen. Tot verbazing van de fractie Boers. Burgemeester Annemiek Jetten (PvdA) blijft uitleg verschuldigd over de komst van de vlag. Dat wordt duidelijk na een verzoek van fractievoorzitter Ron Boers. Hij reageert online: ‘Zonder aankondiging, en helemaal zonder stemming. Daar mag je van burgemeester Jetten niks van zeggen. Ik vind daar wat van: democratie aan je laars lappen’.

Bij aanvang van de raadsvergadering vraagt Boers om hamer en spijkers aan de burgemeester, bedoeld om een portret van wijlen Pim Fortuyn toe te voegen. De in 2002 vermoorde politicus Fortuyn zou vandaag 71 jaar zijn geworden. Jetten wijst het verzoek van Boers af.

Dit maal zonder voorstel en stemming hangt er een extra vlag in de raadszaal. Burgemeester Annemiek Jetten (PvdA) wil geen tekst en uitleg geven.
De Nederlandse en de Vlaardingse vlaggen hangen sinds november 2017 in de raadszaal van Vlaardingen. ONS.Vlaardingen heeft destijds, mede met steun van  de CU-SGP, een voorstel ingediend voor de vlaggen. Het voorstel werd met twintig stemmen voor en elf stemmen tegen aangenomen.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

1 reactie op “VERBAZING OVER EU-VLAG IN RAADSZAAL VLAARDINGEN

 1. Ongekozen Burgemeester hangt een piratenvlag op in de Raadszaal.

  Duidelijk. De EU-wetgeving overstijgt de plaatselijke en nationale wetten. Dat is vermoedelijk het signaal dat Mevrouw hiermee wil afgeven aan de rest van het kippenhok.

  Nou, ik hoop dat de Burgemeester doorpakt en ook wat deftige statie portretten van die ongekozen arrogante dronkelap Jean Claude Juncker ophangt in het Stadhuis. Want dat is per slot van rekening de Grote Leider van de Burgemeester van Vlaardingen, zo worden wij bij deze ingeseind.

  En laat die EU-vlag dan ook maar buiten trots wapperen.

  ‘Volksvertegenwoordigers’ die nu de EU promoten hopen vooral hun eigen zekerheid veilig stellen. Denken dat ze dadelijk ook bij de incrowd, de elite, zullen horen.

  Mwahahaha, droom lekker verder, Tarpeia.

  Types zoals jullie vallen doorgaans binnen de eerste maanden van openlijke dictatuur al ten prooi aan interne zuiveringen. Sla de geschiedenisboekjes van de 20e eeuw er maar eens op na.

  Het is misschien een schrale troost voor de rest, maar ook jullie zullen leren wat het is om je heersers te vrezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *