Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VACATURE: TRAINER JO19 SELECTIE- VFC VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De huidige trainer, Roy van der Graaf, heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen als trainer van de JO19 selectie bij VFC. Het vertrek van Roy betekent dat VFC op zoek gaat naar een nieuwe trainer voor de JO19 selectie:

Wat gaat u doen?

U bent verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de spelers, die zijn opgenomen in de JO19 selectie (4de divisie-B) om hen klaar te stomen voor de overgang naar de senioren. Daarbij is het de doelstelling om zoveel mogelijk spelers te kunnen laten doorstromen naar de A-selectie.

U traint 2 keer per week en coacht de wedstrijden op zaterdag.

Uw doel is het verbeteren van de tactische, technische en fysieke vaardigheden van spelers. U hebt zowel oog voor de ontwikkeling van de individuele speler als voor de ontwikkeling van de groep. U biedt gevarieerde trainingen op tactisch en technisch vlak en levert inspanningen met betrekking tot het bevorderen van de teamgeest.

U monitort de voortgang van de spelers en voert voortgangsgesprekken. U legt deze vast en bespreekt de resultaten met het Hoofd Jeugd Opleidingen.

Wat vraagt de club van u?

• U bent bij voorkeur in het bezit van het diploma TC-3, of gelijkwaardig. Of u beschikt over aantoonbaar kennisniveau en ervaring.

• U hebt affiniteit met jeugd en bent in staat om de doelgroep meer te kunnen leren. U coacht hen positief en weet hun discipline en gedrevenheid te prikkelen.

• U bent van onbesproken gedrag en draagt de club op positieve wijze uit.

Belangstellenden kunnen hun interesse kenbaar maken bij het bestuurslid technische voetbalzaken Bert van Saus, vtz@vfcvlaardingen.nl. Graag ontvangt VFC voor 16 maart uw motivatie en CV.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u telefonisch contact opnemen met Bert van Saus, 06 – 1293 9802.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *