RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

TRY-OUT IN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Op woensdag 22 juni om 20.00 uur speelt theatergroep Nieuw Niks in ‘Ruimte in Beweging’ in Schiedam een speciale voorstelling, voorafgaand aan de voorstelling kunt u eerst kijken naar ‘de deleted scenes’ en ‘de deleted songs’.

Nieuw NiksTevens geeft Nieuw Niks een college in ‘Theater Veroorzaken’: hoe speel je en hoe bereid je je voor op een voorstelling? Nieuw Niks heeft de voorstelling in de theaterzaal van ‘Ruimte in Beweging’ geproduceerd. Na de pauze speelt Nieuw Niks de eerste try out van de voorstelling VOER.

Het jaar 2064, een futuristische bedrijfskeuken in een schijnbaar verlaten verzorgingstehuis. Vier door techniek op de been gehouden volhouders komen, door honger gedreven, samen in hun zoektocht naar eten. Alleen: niks werkt zoals ze gewend zijn. Door gebruik te maken van ouderwetse logica en onvrijwillige samenwerking proberen ze te overleven, maar tot welke prijs?
Over de kunst van het aanpassen, toekomstmuziek en het kraken van harde noten met onbekende technieken in een handgemaakte muziektheatervoorstelling.

SPEELPERIODE:

Speciale Schiedam editie: wo 22 juni 20.00u
kaarten € 10,- (€ 7,50 voor studenten, op vertoon van kaart)
Ruimte in Beweging, Boterstraat 81, Schiedam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *