RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

TOCH HUWELIJKSVOLTREKKING FEESTZAAL TURKEN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Feestzaal Het Paleis aan de Brauwweg in Schiedam is aangewezen als ééndags huwelijkslocatie op zondag 2 oktober aanstaande. Het gemeentebestuur van Schiedam reageerde eerder afwijzend op een verzoek van de zaaleigenaar om de zaal aan te wijzen als vaste trouwlocatie. De gemeente wil voorkomen dat de burgerlijke huwelijksvoltrekking bij Het Paleis wordt vermengd met religieuze handelingen en gebruiken.

Het Paleis is in handen van de deels Turkse eigenaren van uitzendbureau Stipt die op enkele meters afstand kantoor houden. De feestzaal is gevestigd in een voormalige loods op het bedrijventerrein ’s Gravelandseweg. Het bedrijf werd vorig jaar mei geopend en richt zich voornamelijk op meerdaagse, grote bruiloften onder allochtonen.

De feestzaal is zo’n 355 m2 groot en voorzien van tweeënveertig kroonluchters. Verder is de grote zaal verdeeld over twee etages waarvan de tweede verdieping -te bereiken via een brede, witte trap en voorzien van balustrade- uitzicht biedt op zowel de ruime dansvloer als het podium. Wie de zaal wil huren voor maximaal achthonderd gasten moet rekenen op een bedrag rond de 17.000 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *