RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

TIJDELIJKE SLUITING NA WAPENVONDST VLAARDINGER-AMBACHT

VLAARDINGEN- Het voormalige buurtcafé De Gouden Leeuw in Vlaardinger-Ambacht moet drie maanden dicht blijven. Dat heeft burgemeester Annemiek Jetten (PvdA) besloten. Op 9 november heeft de politie in het horecabedrijf op het Emausplein drie steekwapes aangetroffen.

De buurt heeft vorig jaar september bezwaar gemaakt tegen een verstrekte vergunning om de zaak uit te breiden  met 200 m2 aan buitenterras en honderdzevenenzeventig zitplaatsen, exclusief staanplaatsen en exclusief een ondefinieerbare ‘achterkamer’. Jetten gaf de vergunning toch.

Omwonenden waren bevreesd voor brandgevaar en parkeerdruk. De uitbater van het gesloten horecabedrijf drukte bezoekers op het hart zich vooral aan het parkeerbeleid te houden. Een briefje met die boodschap hangt nog achter het raam van de voordeur. De mededeling is uitsluitend in het Turks opgesteld (zie afbeelding boven).

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *