Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

TERRORISMEVERDACHTE (33) UITGELEVERD AAN NEDERLAND

ROTTERDAM- De 33-jarige man uit Sliedrecht die begin dit jaar werd aangehouden door de Griekse politie op verdenking van deelneming aan een terroristische organisatie is deze week overgeleverd aan Nederland. De verdachte is bij aankomst in verzekering gesteld en vandaag door de officier van justitie voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die heeft beslist dat de man 14 dagen langer vast blijft zitten.

De verdachte betreft een Syrische vluchteling met een Nederlandse verblijfsvergunning. Uit onderzoek is gebleken dat de man in Syrië heeft deelgenomen aan de jihadistische strijd. De man bevond zich ten tijde van zijn aanhouding in een Grieks vluchtelingenkamp. Het onderzoek wordt voortgezet.

9 reacties op “TERRORISMEVERDACHTE (33) UITGELEVERD AAN NEDERLAND

 1. Jammer, jammer, jammer. Ik had deze goedbedoelende gelovige zó graag een verblijf op een zonnig Grieks eiland gegund. De gevangenissen daar schijnen erg comfortabel te zijn, je wordt er hooguit 2x per dag totall loss geslagen.

 2. Hebben het wederom mooi gedaan de links denkenden en de geitenwollen advocaat, deze zielige meneer een verblijfsvergunning geven.
  Weer zo een aanwinst voor Nederland.
  Zal binnenkort wel weer een protest op de Dam worden gehouden voor deze meneer.
  Hij was alleen maar op vakantie gegaan.
  Het protest zal uiteraard onder toeziend oog en goedkeurende blikken van volksvernachelaar Halsema, samen met Denk, groen links en D66 prominenten plaatsvinden.

  1. Zijn uitkering en huis zijn al door links geregeld over de ruggen van werkende mensen. Ook een peperduur tijdelijk verblijf in een penetrante inrichting en uiteraard een serie dure advocaten. Misschien worden onze linkse partijen wel gesponsord door een jihaat achige soepjurk vanuit zo’n zandbak in verweggistan.

   1. De meeste conflicten zijn met winstoogmerk door ‘rechts’ georkestreerd of aangewakkerd, waarbij ondermeer Nederland materieel en geld regelde voor diverse islamistische strijdgroepen. Frau Merkel, u weet wel die mevrouw van de EIN EURO Jobs had immers weer eens goedkope Arbeit nodig om de lonen te drukken, waarbij binnen het systeem steeds weer mensen met geheel andere achtergronden tussen het zich soms ‘rechts’ noemend nationale plebs worden geplaatst onder het adagium ‘verdeel en heers’.

     1. Dat was ook een coalitie met rechterlijke macht en grootkapitaal Hans en dus extreem rechts. Ik zie echt geen verschil in het ene totalitaire systeem en het andere, laat staan dat het ene dan ‘rechts’ en het andere ‘links’ zou zijn…

      Dat ‘links’ werkt niet, en dat ‘rechts’ van jou evenmin.

     2. Je hebt in zoverre gelijk Hans dat onder ‘linkse’ systemen alles door de overheid is dichtgetimmerd en elke vrije keuze onmogelijk is gemaakt daar waar onder ‘rechts’ de burger die vrije keuze wel zou hebben.

      In het kader van wat nu heet ‘de Rutte-doctrine’ is voor feitelijke loonslaven en het MKB, zeg maar de belastingbetalers, een soort socialistische heilstaat naar het totalitaire DDR-model opgetuigd in het kader van een twee kaste-stelsel waarbinnen de niet-belastingbetalers in vrijwel alles volledig vrij worden gelaten, tot en met het strafrecht aan toe!

   2. De Bijstand werd door minister Marga ooit ingevoerd om vrouwen in de gelegenheid te stellen te kunnen vluchten uit huwelijken waarbinnen mishandeling en verkrachting op grond van de Bijbel geoorloofd was. ‘Rechts’ maakte hiervan misbruik door meteen nederlandse arbeiders in die Bijstand te dumpen en Grieken, Italianen, Spanjaarden en Portugezen te ronselen om zo de loonkosten te drukken. Daarna Turken van zo ver mogelijk weg, en daarna Berbers, want mensen uit de stad kon men niet gebruiken. Vooral de laatste twee groepen werden schandalig behandeld en wie wind zaait zal storm oogsten…

    Toen ‘ons’ Indie en na enig verzet rond Papoea Nieuw Guinea omdat daar nu eenmaal veel olie, mineralen en edelgesteente was gevonde, die delen niet meer konden worden ‘belast’ kwam de kaste van belastingprofiteurs naar hun mening immers te kort. Dit werd kort daarna opgelost nadat te Slochteren aardgas zou worden gevonden dat door Luns c.s. uitgaande van de korte winst tegen afbraakprijs aan buitenland werd verkwanseld en waarvan nu de Goningers maar ook Drenthen met de gevolgen zijn opgezadeld.

    In het praatprogramma van Humberto Tan kwam ter sprake dat de Nederlandse Staat partij was terwijl steeds werd gewezen naar enige private partijen die de schade maar moesten oplossen. Met Humberto was het daarna bij de commerciele omroep meteen gedaan, vergelijkbaar met Clairy Polak nadat ze het vertrouwen in de rechterlijke macht ter discussie had gesteld en Harm Brouwer die lijkt te staan voor alles wat in een democratische rechtstaat verkeerd kan gaan het vuur kennelijk te na aan de schenen had gelegd.

    Net als Clairy was kennelijk ook Humberto ‘te links’ omdat ze slechts een klein tipje van de sluier oplichtten van hoe Nederland echt in elkaar steekt. Kort daarop zou de boetebepaling uit de WOB worden geschrapt met als gevolg dat die wet op de openbaarheid van bestuur een dode letter zou zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *