Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SUPERDRUM MET LUCAS VAN MERWIJK MAASSLUIS

MAASSLUIS- Superdrum is de gloednieuwe slagwerkgroep rondom Lucas van Merwijk. Lucas en zijn mede percussionisten nemen de theaterbezoekers tijdens de voorstelling ‘Birth of the Beat’ mee op een fascinerende wereldreis langs de wereld van verschillende drums, ritmes en alles wat daar bij komt kijken. Een ritmische tijdsmachine toont de geschiedenis en de wereldreis van drums en ritme zoals die nog nooit in het theater gebracht is.

Een drumspektakel door de beste drummers afkomstig uit Suriname, Venezuela, Turkije, Nederland, Senegal en Japan. Een indrukwekkende hoeveelheid authentieke trommels en ritmes worden uit de kast gehaald om de theaterbezoeker te verrassen.

Er wordt echter niet alleen maar getrommeld. Zang, dans en virtuositeit zijn altijd onlosmakelijk verbonden geweest met ritme en deze elementen zijn dan ook volop vertegenwoordigd. Aanstekelijk speelplezier, energie en humor maken het feest compleet.

Superdrum met Lucas van Merwijk – Birth of the Beat

Theater Koningshof

Donderdag 28 februari a.s., aanvang 20.15 uur

Tickets & info: www.theaterkoningshof.nl.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *