Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SUBSIDIE VOOR SPORTVERENIGINGEN MAASSLUIS

MAASSLUIS- Sportverenigingen die hun kleedaccommodatie willen vernieuwen kunnen in Maassluis sinds deze maand in aanmerking komen voor een subsidie.

Nu door inspanningen van de gemeente en de verenigingen vrijwel alle buitensportcomplexen over kunstgrasvelden of -tennisbanen beschikken, is er gelegenheid om de opstallen aan te pakken. Denk daarbij aan het clubhuis, de bestuurskamer en de materialenruimte. Het is een unieke regeling waarmee de kwaliteit van de opstallen op de sportparken kan worden verbeterd en de sportvoorzieningen in Maassluis op een nog hoger peil komen te staan.

De regeling komt voort uit de Sportnota 2013 waarin werd opgenomen dat verenigingen gestimuleerd zouden moeten worden om de opstallen op de eigen sportcomplexen te gaan verbeteren. De oude investeringssubsidieregeling gaf de sportvereniging onvoldoende mogelijkheden om die vernieuwing te kunnen uitvoeren.

De verenigingen die de accommodaties willen verbeteren kunnen aan de hand van deze regeling een subsidie aanvragen. Een aanvraag kan worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *