Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

STRAND HOEK VAN HOLLAND WORDT ONAANTREKKELIJK GEMAAKT

HOEK VAN HOLLAND- Burgemeester en wethouders van Rotterdam komen met nieuwe maatregelen om het strand van Hoek van Holland zo onaantrekkelijk mogelijk te maken. Terrassen en zitjes die behoren aan strandtenten, horecazaken en verenigingen in Hoek van Holland moeten per direct en voor de Pasen zijn weggehaald en opgeslagen. Het doel hiervan is om mensen niet uit te nodigen zelf meegebrachte consumpties op het terras te nuttigen. Ook het vissen met twee personen in een boot mag niet als de personen niet uit hetzelfde samenwonende gezin komen. Dit is ook verboden in bijvoorbeeld een auto.

Het strand van Hoek van Holland is de voorgaande weekenden al zo veel mogelijk onbereikbaar gemaakt. Meerdere parkeerplaatsen zijn afgesloten. Het gaat daarbij om de parkeerplaatsen aan de Badweg en Zeekant (afzetting ter hoogte van de Strandboulevard), de Helmweg noordzijde en de Rechtsestraat.

De maatregelen horen bij een heel pakket aan vrijheidsbeperkingen en een constante stroom aan paniekverhalen via de gevestigde media, waarmee al weken vrijwel de hele westerse wereld wordt platgelegd. Inzet zou de strijd zijn tegen een griepvirus (Covid-19).

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

12 reacties op “STRAND HOEK VAN HOLLAND WORDT ONAANTREKKELIJK GEMAAKT

 1. Er wonen ook nog mensen tussen de haven, de eindhalte van de metro, en het strand. Ook die bewoners maken gebruik van de bus.

  1. Zou zeggen probeer het eens, laat je besmetten zodat je zelf de voor en nadelen kunt ervaren. Bent u meteen ervaringsdeskundige. Niet om hulp vragen mocht het gebeuren dat is niet eerlijk t.o.v. mensen die zich aan de regels hielden en besmet werden door mensen als u die het allemaal als onzin zien. Succes.

   1. Begin dat Corona gezeik zo langzamerhand spuugzat te worden.
    Door de MSM geïnitieerd en stug volgehouden.
    Inmiddels wordt dit virus steeds meer een middel om allerlei dubieuze wet- en regelgeving door te duwen. En onze oprivacy totaal om zeep geholpen.
    Kranten zwijgen definitief over alles wat er echt toe doet door het merendeel van het Corona gerelateerde nieuws. We worden niet meer geïnformeerd. Een grof schandaal. Politie en BOA’s lopen de benen uit hun gat om zoveel mogelijk boete’ á €399.= uit te kunnen delen. De dagelijkse updates van het totaal incapabele RIVM zijn een lachertje. Ben geen Alu-Folie type, maar begin steeds meer twijfels bij de ernst en omvang van deze pandemie te krijgen! En Rutte de excelerende “staatsman” lacht in zijn vuistje met een kabinet Rutte IV in het verschiet.

  2. Precies..!!!!
   Waar we weinig van afweten.
   Vandaag een 35 jarige Hindoestaanse zanger overleden aan corona.
   Eerst herstellende dan verslechterd.
   Zonder andere bijzonderheden overleden.

 2. De gemeente Rotterdam zijn helemaal de weg kwijt het is hetzelfde als het recreatieoord en camping beter kan je niet zitten op het recreatieoord en camping iedereen heeft eigen toilet en douche dus waarom deze onbegrijpelijke actie sluit de camping af voor mensen die daar geen caravan hebben sluit de wc en douche en iedereen kan van zijn huisje of caravan genieten

 3. Prima hoor het afsluiten van stranden als bij ons in De Hoek. Twee weekends geleden liepen er hordes mensen langs de strandpaviljoens, zaten op afgesloten terrassen zelf meegebrachte wijntjes en biertjes te drinken. Nog nooit naar IC-personeel gekeken zeker dat stervende mensen begeleidt. Blijf lekker thuis!!

  1. Ik had er graag simpelweg willen wandelen maar begrijp als geen ander dat het de ignorents, die zelfs ongevraagd gebruik maken van andermans eigendom (strandtent terrassen toegeigenen) het voor de beschaafde meerderheid verzieken. Daarom weggebleven, ook uit angst voor overdracht van het virus door aso’s die geen respect hebben voor de meerderheid die staan op MINIMAAL 1.5 mtr. afstand.

   Heb v/a begin ’19 2x kanker overwonnen doodgaan, thx to groepen nono’s, of ernstig ziek worden aan een nieuw virus door hen, dacht het niet.

   Het virus zal verdwijnen lui in mijn omgeving die nu geen respect voor ons, mensen die er wel alles aan doen om virusvrij te blijven zonder druk vanuit welke overheid dan ook, laat ik links liggen ‘straks’ krijgen zij de ziekte is mijn deur voor hen gesloten. Zijn volgens mij ook de hamsteraars die sowieso geen empathie of hulp nodig hebben dan. Eten genoeg in huis.

 4. Loop zelf met honden in de duinen tussen Rivierkant en de Pier. Deze duinen worden als ‘openbare toilet’ gebruikt door mensen, waar wij hondenbezitters een opruimplicht hebben. Mensen blijven recreëren. Nemen rugzakken vol eten en drinken mee. Vervolgens wordt het afval in de duinen gegooid. Rochelende bmx-ers en hardlopers spugen in het rond. Glasscherven liggen her en der verspreid. Die ruim ik op, want honden, konijnen en vosjes lopen daar op blote voetjes. Bah, wat zijn mensen toch een viezerikken. Waarom zijn de snackbars open? Overal liggen ijsbekers en puntzakken in de duinen.

  1. Je gaat, door zoveel onbenul en schijt an gullie, hopen dat die aso’s het biertje virus krijgen en niet meer buiten mogen komen.

   Ik ben blij met ons systeem, zelfde als in Zweden. Heb medelijden met bijv. de Spanjaarden die echt alleen naar buiten mogen, 1 p. per woning voor boodschappen, hondenuitlaat en bezoek dokter.

   Ik geniet van hetgeen ik/wij nog mogen, MITS!!!, en kunnen doen. Merk ook dat de gewone fijne beschaafde Nederlanders weer zichtbaar zijn. Buiten Tokkies e.a. zie/hoor ik vriendelijke bejegening over en weer en meer verdraagzaamheid.

   Dringende tuinklus die gecancelled is deels zelf aan het doen. Oost Europese goudeerlijke zwartwerkers die deuren verder een klus deden wilden dit ook bij mij voor weinig. Antwoord moge duidelijk zijn doe dat wat ik zelf kan en wacht met plezier de bestelde tuinspecialisten af zodra de lock down versoepelt wordt.

   Lukt doet niet dit jaar dan in 2021.

   Lik op stuk beleid en frequenter controleren is een absolute must.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *