Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

STICHTING NET NIET GENOEG SCHIEDAM ACCEPTEERT VERLOPEN PASSEN

SCHIEDAM- Alle passen uit 2016 van de Stichting Net niet Genoeg worden automatisch verlengt tot en met 31 augustus dit jaar. Eigenlijk zou het gebruik van deze passen komen te vervallen bij aanvang van het nieuwe jaar, maar de stichting heeft gemerkt dat het aanvragen van een nieuw exemplaar momenteel te veel problemen geeft voor iedereen die gebruik wil blijven maken van de het hulpaanbod.

Pashouders moeten een verzoek indienen bij de instantie die hen destijds heeft aangemeld. Dit blijkt niet altijd mogelijk. Zo zijn een aantal basisscholen inmiddels gefuseerd en ook hebben er bij een aantal aangesloten organisaties reorganisaties plaatsgevonden, waardoor niet meer duidelijk is hoe de aanvragen verwerkt moet worden.
Om te zorgen dat de pashouders hier niet de dupe van zijn en om deze instanties de tijd te geven om dit, samen met de stichting, opnieuw te regelen, is besloten de passen voor tenminste een half jaar te verlengen. Alle pashouders kunnen tot eind augustus gewoon terecht bij Net niet Genoeg.

De stichting Net Niet Genoeg wil net dat beetje extra geven aan klanten van de Voedselbank Schiedam en alle andere inwoners van Schiedam die op- of onder de armoedegrens leven. De stichting werkt zonder een pasjessysteem en doet niet aan financiële controle: iedereen is welkom, mits aangemeld via een van de aangesloten organisaties, bedrijven of scholen.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *