Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

STEEKINCIDENT CAFÉ SCHIEDAM

SCHIEDAM- Bij een steekincident in een café aan het Broersveld in Schiedam raakte zondagochtend vroeg een man zwaargewond. Rond 04.00 belden medewerkers van de horecagelegenheid de politie dat zij een bezoeker hadden opgevangen met een flinke verwonding in zijn nek.

Omstanders verklaarden dat de dader en het 39-jarige Poolse slachtoffer woorden hadden, waarna de verdachte had toegestoken. Hevig bloedend was het slachtoffer door het personeel opgevangen. Dat waarschuwde de hulpdiensten. De dader, een negroïde man met een wit overhemd en lichte spijkerbroek, ontvluchtte de zaak.

Agenten verleenden eerste hulp aan het slachtoffer tot de ambulance kwam, terwijl collega’s direct de omgeving uitkamden. De verdachte werd echter niet aangetroffen.

De politie komt graag in contact met mensen die meer kunnen vertellen over het incident en met name over de verdachte. Heeft u even na 04.00 uur iemand in de omgeving gezien die mogelijk voldeed aan het signalement of weet u meer? Neem contact op de politie via onderstaand tipformulier, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *