Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

START OLIEBOLLENSEIZOEN SCHIEDAM

AD vorig jaar: “Nico Sterrenberg ontwikkelde zich de laatste jaren verrassend snel. Hij bakt nu constant op een hoog niveau. Ook gaar het ongetwijfeld erg druk krijgen. En terecht”.
AD vorig jaar: “Nico Sterrenberg ontwikkelde zich de laatste jaren verrassend snel. Hij bakt nu constant op een hoog niveau. Ook hij gaat het ongetwijfeld erg druk krijgen. En terecht”.
SCHIEDAM – Direct na aankomst verschenen de eerste berichten op de sociale media: de oliebollenkraam van Nico Sterrenberg staat weer opgeteld aan de rotonde van de Nieuwe Haven en de Burgemeester Knappertlaan in Schiedam-West. En daarmee is in Schiedam het nieuwe oliebollenseizoen officieel geopend.

Vorig jaar was dit Schiedamse verkooppunt goed voor een vijfde plaats (met een 9,5) in de veel geraadpleegde AD oliebollentest. Volgens de keurmeesters van de krant werd gebakken op een ‘constant hoog niveau’.

De oliebollenbakker stijgt elk jaar een aantal plaatsen op de rangrijst. In 2013 was Sterrenberg al goed voor een 8,5 en de vijftiende plaats op de ranglijst. Een jaar later steeg hij door naar nummer negen. En vorig jaar stonden zijn kwaliteitsbaksel bij de bovenste vijf.

Door de hoge kwalificeringen is het vrijwel zeker dat een jury ook dit jaar weer de oliebollen van dit Schiedamse verkooppunt komt onderzoeken.

1 reactie op “START OLIEBOLLENSEIZOEN SCHIEDAM

 1. Nico heeft de beste bollen van Schiedam, en of hij nu nummer 1 word in de AD test of niet, voor ons is hij altijd al nummer 1 geweest.
  Elk jaar opnieuw het bewijs dat hij de beste is, elk jaar een dikke rij rond oudjaar.
  Dat zegt meer dan genoeg, 2 uur in de rij staan voor een paar oliebollen.
  Voor de lekkerste oliebol van Schiedam doe je dat gewoon. 😉
  en Nico heeft niet alleen oliebollen maar ook appelflappen, etc etc. kijk op zijn website voor de lekkerste dingen.
  http://oogopnederland.nl/schiedam/wp-content/uploads/sites/28/2014/10/oliebollen_sterrenberg_gebakskraam__Foto_Schiedam_John_Middelkoop.jpg
  Een begrip in Schiedam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *