WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

STADSSPELD VLAARDINGEN VOOR AGNES VAN ARDENNE

VLAARDINGEN- Wethouder Bert van Nieuwenhuizen (D66) heeft de Vlaardingse stadsspeld uitgereikt aan Agnes van Ardenne tijdens haar afscheid als voorzitter van de Economische Adviesraad Vlaardingen.

Van Ardenne vervulde van 2013 tot 2017 de rol van voorzitter van de Economische Adviesraad Vlaardingen (EAV). In die hoedanigheid heeft zij, samen met de andere leden van de adviesraad, gevraagd en ongevraagd adviezen uitgebracht aan het college van burgemeester en wethouders. Begin jaren ’80 was Van Ardenne actief binnen de Stichting Vlaardingen voor Ontwikkelingssamenwerking. Van 1988 tot 1994 was zij voor het CDA gemeenteraadslid in Vlaardingen. In die periode was Van Ardenne tussen 1990 en 1994 wethouder van onder andere de portefeuille Economische Zaken.

Tussen 1994 en 2007 was Van Ardenne respectievelijk lid van de Tweede Kamer, staatssecretaris en minister voor Ontwikkelingssamenwerking. Daarna heeft zij diverse internationale functies vervuld. In 2007 is zij benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *