Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘WEER HONDERDEN BEZOEKERS STADSGEHOORZAAL VLAARDINGEN’

VLAARDINGEN- De Vlaardingse Stadsgehoorzaal heeft een ontheffing gekregen om binnenkort weer honderden theaterbezoekers te kunnen ontvangen in de grote zaal. Dat zegt het D66-raadslid Bert van Nieuwenhuizen. Via de directeur van de Stadsgehoorzaal heeft het raadslid begrepen dat de aanvraag voor een ontheffing is verkregen.

Van Nieuwenhuizen, voor de microfoon van Omroep Vlaardingen: “Ik heb haar vanmorgen nog even gesproken en toen had ze een beetje een bozige stem. Ze had allerlei formulieren moeten invullen bij de Veiligheidsregio om voor de ontheffing in aanmerking te moeten komen. En vanmiddag kreeg ik het bericht dat de ontheffing is verleend. Wat het precies in detail inhoudt, dat weet ik nog niet. Ik vermoed dat ze naar maximaal 250 toe mogen. Omdat ze dus nu zaten op een regime van, ik meen, 40.”

Ieder theater dat boven de 150 zitplaatsen heeft kan voor de ontheffing in aanmerking komen. De Stadsgehoorzaal Vlaardingen heeft ruimte voor een publiek van 700 man. Om de ontheffing te krijgen geldt dat de horecafunctie om 22.00 uur moet sluiten.

Voor zelfstandige ruimtes in een gebouw met een kleinere capaciteit dan 150 bezoekers geldt conform de noodverordening een maximum van 30 bezoekers. Op voorhand zijn horecagelegenheden, feestzalen, congresactiviteiten en zakelijke of besloten evenementen, feesten en partijen uitgesloten voor een ontheffing.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “‘WEER HONDERDEN BEZOEKERS STADSGEHOORZAAL VLAARDINGEN’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *