Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SOUTHBEACH AAN MAASBOULEVARD SCHIEDAM

SCHIEDAM- Ook dit jaar zal de Maasboulevard in Schiedam weer veranderen in een heuse beacharena! Vanaf 2 t/m 7 juli zijn er tal van sportieve activiteiten te beoefenen. Tal van scholen, verenigingen maar ook toevallige voorbijgangers nemen in deze periode deel aan de activiteiten van het sportiefste evenement van de regio! Verenigingsavonden, keepersclinics, sportdagen voor basisscholen, ouderenochtend en natuurlijk het Schiedams kampioenschap beachsoccer zijn maar een kleine greep uit het bomvolle programma.

Absoluut hoogtepunt zal dit jaar het bezoek van de Rotterdam Running Crew zijn. Het toonaangevende loopplatform van de regio Rotterdam zal met honderden lopers op woensdag avond starten en finishen bij de beacharena van Southbeach.

Niet sporten maar wel kijken? Plof neer op het mooie terras en geniet met een hapje en een drankje van de unieke sfeer aan de Maas.

Uiteraard is er ook dit jaar weer een goed doel gekoppeld aan Southbeach Schiedam. Waar eerder De John Blankestijn foundation en stichting Jarige Job konden rekenen op de steun van organisatie en bezoekers, is dit keer stichting ‘Het Vergeten Kind’ waar het evenement zich sterk voor zal maken!

Kijk voor het complete bomvolle programma op:

www.Southbeachschiedam.nl

Foto’s: Mischa Keemink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *