Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SLOOP PLINTEN WINKELCENTRUM KONINGSHOEK MAASSLUIS

koningshoek 2MAASSLUIS- Na de feestelijke opening afgelopen zomer van de vernieuwde passage in Winkelcentrum Koningshoek, is nu de sloop van de buitenplint begonnen. Donderdagochtend om 09.00 uur werd die sloop gestart onder toeziend oog van burgemeester Karssen en twee wethouders van de gemeente Maassluis, het Bestuur van de winkeliersvereniging en Wereldhave.

De buitenplint betreft de units die nog aan de recent geopende winkel van Big Bazar grenzen. De entrees ter hoogte van Hoogvliet en Lunch & zo en de bijbehorende parkeerplaatsen worden hierdoor lopend beter bereikbaar. Het gebied wordt opnieuw ingericht waarbij we ook nog hulp krijgen van basisschool de Regenboog.

Op 9 oktober, de landelijke dag van de duurzaamheid, wordt het buitengebied feestelijk onthuld en staat winkelcentrum Koningshoek in het teken van duurzaamheid met verschillende acties van winkeliers.

Winkelcentrum Koningshoek in Maassluis ondergaat een ingrijpende metamorfose met als doel het centrum te moderniseren en verbeteren. In juli opende de nieuwe passage met daarin de vernieuwde winkel van Kennedy Fashion, The Stone en een Hema Snackcorner. Big Bazar opende in juli haar deuren in een tijdelijke locatie naast de entree bij supermarkt Hoogvliet. Daarnaast heeft Nelson vorige maand een winkel geopend.

Wereldhave, eigenaar van winkelcentrum Koningshoek, startte in september 2012 met de renovatie. De contouren van het nieuwe Koningshoek worden steeds beter zichtbaar. Tijdens de verbouwing van winkelcentrum Koningshoek worden er regelmatig updates en foto’s op de website en de Facebookpagina van het centrum geplaatst: Klik HIER en HIER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *