Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SLIMME TECHNOLOGIE VOOR SENIOREN SCHIEDAM

ParkEntree krijgt een vijftal verschillende woningtypen, drie typen grondgebonden woningen en twee typen appartementen. Er komen zowel koop- als huurwoningen.  ParkEntree en haar woningen zijn ontworpen op basis van veel input van de toekomstige bewoners. Zij hebben in twee co-creatiebijeenkomsten meegedacht over de plattegronden, architectuur, voorzieningen, en buitenruimte. Woensdag 24 juni vindt de derde co-creatiebijeenkomst plaats, met als nieuw element dus de invulling van het thema ‘Smart’.
ParkEntree krijgt een vijftal verschillende woningtypen, drie typen grondgebonden woningen en twee typen appartementen. Er komen zowel koop- als huurwoningen.
ParkEntree en haar woningen zijn ontworpen op basis van veel input van de toekomstige bewoners. Zij hebben in twee co-creatiebijeenkomsten meegedacht over de plattegronden, architectuur, voorzieningen, en buitenruimte. Woensdag 24 juni vindt de derde co-creatiebijeenkomst plaats, met als nieuw element dus de invulling van het thema ‘Smart’.
SCHIEDAM- Voor de nieuwe Schiedamse woonwijk ParkEntree, bij de toegang tot het Beatrixpark, zal volop gebruik worden gemaakt van ‘Internet of Things’: slimme en simpele technologie in huis en buurt om de actieve senioren, waarvoor ParkEntree is bedoeld, te ontzorgen en met elkaar te verbinden. Op afstand bedienbare ramen en gordijnen zijn een heel simpel voorbeeld en er wordt straks nog veel meer mogelijk. Het ontwikkelteam van Senior Smart Living wil graag weten waaraan behoefte is bij geïnteresseerden voor ParkEntree.

Het team van Senior Smart Living, dat ParkEntree ontwikkelt, presenteert tijdens een co-creatiebijeenkomst aanstaande woensdag het voorlopig ontwerp voor de woningen en nodigt geïnteresseerden uit om mee te denken over de invulling van het thema ‘Smart’ in het plan. Samen wordt ingegaan op wat het ‘Internet of Things’ precies is, maar vooral ook op wat dat zou kunnen betekenen voor uw leefomgeving – aan de hand van concrete voorbeelden. Ook wordt stilgestaan bij hoe consument en technologie elkaar steeds meer beïnvloeden. Hoe we dat in ParkEntree willen zal gaan? Kom aanstaande woensdag meepraten.

De derde bijeenkomst voor ParkEntree Schiedam vindt plaats op woensdag 24 juni van 16.00-17.30 in Lyceum Schravenlant te Schiedam. Meer informatie is nu al HIER te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *