WATERWEG ACTUEEL

SLAG BIJ VLAARDINGEN: FINANCIËLE KATER 65.000 EURO DREIGT

SLAG BIJ VLAARDINGEN: FINANCIËLE KATER 65.000 EURO DREIGT

VLAARDINGEN- De btw aftrek waarop de Stichting Vlaardingen 1018 rekent is een complexe aangelegenheid. Dat antwoordt het gemeentebestuur van Vlaardingen op vragen vanuit de gemeenteraad. Ook de door de stichting geraadpleegde belastingexpert kan op dit moment nog geen uitsluitsel geven of de belastingdienst bij de vermeende vrije posten ook daadwerkelijk de btw aftrekt.

De stichting achter de succesvolle opvoering van De Slag bij Vlaardingen in de Broekpolder hebben bij het stadsbestuur gevraagd om vrijwaring van risico’s voor hun persoonlijk vermogen. Vlak voor dat verzoek is een extra subsidie naar de stichting gegaan van 75.000 euro. Wanneer de fiscus de BTW regels anders toepast dan de stichting hoopt kan een tekort ontstaan van maximaal 65.000 euro.

De stichting heeft het gemeentebestuur in een gesprek met de wethouders Bart de Leede (Groenlinks) en Arnout Hoeksta (SP) na de opvoering van De Slag op de hoogte gesteld van deze risico’s.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Webradio Torpedo

augustus 10th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *