Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHILDEREN VOOR GOED DOEL VLAARDINGEN-HOLY

VLAARDINGEN- Van maandag 3 juni tot en met 23 september exposeert de schilder- en tekenclub van Voeks regio Rijnmond in Kerkcentrum Holy, Reigerlaan 47 te Vlaardingen.

Bikkel, lid van Voeks, heeft onlangs een workshop gegeven met als resultaat 14 semi abstracte schilderijen van de Zeillogger de Balder, die voor het Visserijmuseum te Vlaardingen ligt.

Deze werken worden nu tijdens de expositie getoond en te koop aangeboden. De opbrengst is bestemd voor ‘Stichting de Balder”. Ze kunnen in zijn geheel of ieder afzonderlijk worden aangekocht ten bate van Stichting De Balder.

Zoekt u ook een leuke creatieve hobby? Dan bent u van harte welkom om deze expositie te komen bezichtigen in Kerkcentrum Holy.

Het Kerkcentrum is geopend op maandag en woensdag van 9.00 – 12.00 uur en van 19.00 – 22.00 uur en op donderdag van 9.00 – 12.00 uur. Tijdens de schoolvakanties is de kerk ’s avonds dicht.

Voor een bezoek afwijkend van de openingstijden kan men bellen: tel.010-474 5644.

U kunt zich ook in laten schrijven bij Voeks.

Graag contact opnemen met Kees van der Giessen, voorzitter Voeks schilderclub. Contactgegevens zijn op te vragen bij Kade 40. Wij schilderen op de dinsdagochtend bij Kade 40.

Namen van Voeks schilderclubleden:

Chris de Bruin

Ineke van Gent

Kees van der Giessen

Roeland de Goede

Andries de Haan

Bikkel

Yvonne den Hoedt

Joke Horlings

Ria de Jong

Siem Kattestaart

Henk te Mebel

Ellie Raat

Tiny van Uffelen

Aart van Weijen

Gerry van Kronenburg

Jolanda van der Hoest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *