Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAMSE ‘SPORTVROUW VAN HET JAAR’

SCHIEDAM- De Schiedamse handbalster Kelly Dulfer is vanavond met een award uitgeroepen tot ‘Sportvrouw van het jaar’ tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam Ahoy. Dulfer is zowel door de vakjury als het publiek verkozen. De handbalster uit Schiedam behoort al jaren tot de vaste kern van het Nederlands team. Op het WK in Japan blonk Dulfer uit in de zege op Servië en pakten de ontketende Oranjevrouwen het goud.

Er werden verschillende awards uitgereikt. Via RTV Rijnmond kon het publiek stemmen op de genomineerden in de verschillende categorieën. Bijna 25.000 stemmen zijn er door het publiek uitgebracht.

De Awards-uitreiking wordt georganiseerd door de gemeente Rotterdam, Rotterdam Sportsupport, Rotterdam Topsport, Sportbedrijf Rotterdam en RTV Rijnmond. Zij stellen een longlist samen van sporters die woonachtig zijn in Rotterdam-Rijnmond of daar geboren zijn en een aansprekende prestatie hebben verricht. Via de website van Rijnmond heeft het publiek op hen kunnen stemmen. De uitslag van het publiek telt voor 50 procent mee. De andere 50 procent wordt bepaald door een vijfkoppige vakjury. De winnaars in de categorieën Sportvrijwilliger, Leukste Kluppie en de Meer dan Sport Award worden enkel door het publiek bepaald.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *