Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAMSE LANCEERT BOEK: ‘VAN TIENERMOEDER NAAR ZAKENVROUW’

SCHIEDAM- In de Grote- of Sint Janskerk van Schiedam vindt vanmiddag de lancering plaats van het boek van Tara Boxman (35): ‘Van Tienermoeder naar Zakenvrouw’. Als auteur zal Boxman zelf een hoofdstuk voordragen uit het boek en haar dochter Yarah zal het door haar geschreven voorwoord voordragen.

Boxman groeide op als grijze muis in een strikt Jehovah’s Getuigen-gezin. Geen verjaardagen, geen kerst, weinig liefde. Op haar zestiende werd ze zwanger, ze liet het kindje komen. En nu, zeventien jaar later, is ze moeder én een succesvolle zakenvrouw. In 2020 is ze uitgeroepen tot finalist Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar in de hoofdcategorie. De uitreiking zal in 2021 plaatsvinden.

Met haar boek Boxman andere jonge moeders inspireren om hun dromen waar te maken en in het algemeen benadrukken dat jonge moeders alle kansen en support kunnen gebruiken om een fijne toekomst op te kunnen bouwen. “We schuiven tienermoeders te snel aan de kant en geven ze vaak geen eerlijke kansen. Dat moet anders; je kunt ook als tienermoeder succesvol je ambities waarmaken, je hebt alleen wel een duwtje in de goede richting nodig”, aldus Boxman.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “SCHIEDAMSE LANCEERT BOEK: ‘VAN TIENERMOEDER NAAR ZAKENVROUW’

  1. Beetje lullig dat je de religie de schuld geeft…. Kijk eerst eens in je eigen spiegel. En dat je het zover hebt geschopt heb je zelf gedaan maar dan moet je niet anderen de schuld geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *