Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAMS KAMERLID OP RADIO VOORNE-PUTTEN

SCHIEDAM- Het Schiedamse VVD Tweede Kamerlid Foort van Oosten is zaterdag te gast bij de lokale omroep van Voorne-Putten.
radiovoornebig
Van Oosten (37 jaar) werkte na zijn studie rechten enkele jaren als advocaat. In 2010 werd hij lid van de Schiedamse gemeenteraad en in 2011 werd hij wethouder in die gemeente Vanaf 2012 is hij lid van de Tweede Kamer voor de VVD.
In zijn portefeuille zaten bestuurlijke en juridische onderwerpen zoals mediation, decentralisaties en gemeentelijke herindelingen.
Na het vertrek uit de kamer van huidig minister van V en J, Ard van der Steur heeft hij een deel van diens veiligheids- en justitieportefeuille overgenomen, zoals de onderwerpen. drugscriminaliteit; prostitutie en mensenhandel; gevangeniswezen,TBS en de versterking van de positie van het slachtoffer in het strafproces.

Het gesprek zal over deze onderwerpen gaan, maar er zal ook ruimschoots aandacht zijn voor regionale onderwerpen, zoals gemeentelijke samenwerking en de band die Foort met deze regio heeft.
De uitzending is online te beluisteren op zaterdag 13 juni tussen 10.00 en 11.00 uur en op het eiland Voorne-Putten ook op FM 106.9.

Meer info? Klik HIER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *