Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAMMER (71) PROBEERT JONG GEZIN DOOD TE RIJDEN

SCHIEDAM- De 71-jarige Johannes M. uit Schiedam heeft volgens justitie opzettelijk geprobeerd een jong gezin van drie mensen van het leven te beroven. Dit heeft M. gedaan door op maandagmiddag 21 oktober 2019 aan de Hertog Jan van Beierenlaan te Nieuwe-Tonge, gemeente Goeree-Overflakkee, met zijn auto op hoge snelheid, althans vol gas gevend, in te rijden op een andere auto met de drie beoogde slachtoffers.

Een moeder stond met haar 5-jarig dochtertje nog op de stoep bij haar geparkeerde auto, toen de Schiedammer, die hen kent in de relationele sfeer, vol op hen afreed. Hij raakte met de voorkant van zijn auto de voorkant van de geparkeerde auto waar moeder en kind bijstonden, waardoor deze verschoof en de moeder en het kind raakte. In de auto zat op dat moment nog een slachtoffer.

De getroffen auto, een Volkswagen Polo, raakte zwaar beschadigd door toedoen van de Schiedammer. Voor de verwondingen van de slachtoffers werd de traumahelikopter opgeroepen.

M. moet deze week voor de rechter verschijnen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

8 reacties op “SCHIEDAMMER (71) PROBEERT JONG GEZIN DOOD TE RIJDEN

    1. Ik snap de frustratie, maar er zal vast een achterliggend verhaal zijn. Het schijnt allemaal best opgeblazen te zijn. Enne…. Hans Kreuger, let even op šŸ˜‰ het aansporen van geweld is niet toegestaan.

      1. Ik hoop dat we binnenkort uitleg krijgen over de strafmaat. Ben benieuwd of het opgeblazen is of realiteit en wat de reden ervoor geweest zou zijn. Maar kan je wel een reden hebben om zoiets te doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *