WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAMMER (22) MISBRUIKT KIND (8) OUD-BEIJERLAND

SCHIEDAM- Een 8-jarig meisje is door de 22-jarige Schiedammer Dylan de H. misbruikt in Oud-Beijerland. De verdachte moet voor de meervoudige strafkamer verschijnen. Momenteel verblijft hij in de gevangenis van Zaandam.

Op 17 september is het kind door De H. met geweld de struiken in gesleurd. Daar is het meisje onder meer gedwongen onder haar rok gefotografeerd. Ook zou de verdachte met een hand in de onderbroek van het kind hebben gezeten en gevraagd of zij ontuchtige handelingen bij De H. wilde verrichten tegen betaling van 10 euro, althans voor enig geldbedrag.

4 reacties op “SCHIEDAMMER (22) MISBRUIKT KIND (8) OUD-BEIJERLAND

  1. Hij krijgt weer een k*t strafje
    En kan dan lekker gaan wonen in een kindvriendelijke wijk en dan kan deze persoon zich weer verheerlijken op Buitenspelende kindjes en dan vinden ze het raar.dat je je kind binnen houdt …..

  2. Wat een mislukkeling van de maatschappij loopt er rond. Echt iets om trots op te zijn als inwoner van Nederland.
    Hoop dat hij veel ‘aardige’ mannen in de douche van de gevangenis tegenkomt.
    Of zou er weer één of andere geitenwollen advocaat hem bijstaan en een verzoek indienen tot een taakstrafje waar een D66 rechter in meegaat?

  3. In dit land wordt de dader toch altijd als slachtoffer gezien? Als hij een handige gladde advocaat heeft wordt het kindje nog vervolgd wegens het verleiden van een 22 jarige.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *