Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM WERKT MET PARTICULIERE BEVEILIGERS JAARWISSELING

SCHIEDAM- In Schiedam wordt rond de jaarwisseling een beveiligingsbedrijf ingezet voor extra toezicht. Deze beveiligers staan in rechtstreeks contact met gemeente, politie en brandweer. Dit om
vernielingen aan gemeentelijke panden, scholen, kinderdagverblijven en speeltoestellen zoveel mogelijk te voorkomen tot 04.00 uur nieuwjaarsochtend.

Vreugdevuren, vuurtonnen en kerstboomverbrandingen worden niet toegestaan.

Een volledig vuurwerkverbod in Schiedam is niet mogelijk, maar door het instellen van drieëndertig gebieden waarin het tijdens de jaarwisseling verboden is vuurwerk af te steken zit de jeneverstad al aan het uiterste van de capaciteit. Na de jaarwisseling zal de gemeente onder inwoners van de vuurwerkvrije zones een enquête houden naar de beleving van de jaarwisseling.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

1 reactie op “SCHIEDAM WERKT MET PARTICULIERE BEVEILIGERS JAARWISSELING

  1. zal best wel wat worden met die extra beveiligers aangesteld door de gemeente die de lengte van hun geslachtsdeel proberen aan te passen met de zogenaamde functie die ze hebben gekregen met de nodige privileges waardor het gemeentebestuur zich achter kan verschuilen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *