Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM ONTDEKKEN VANAF HET WATER TIJDENS NIEUWBOUWDAG

SCHIEDAM- Tijdens de Nieuwbouwdag 2022 – op zaterdag 8 oktober in de Havenkerk – kunnen geïnteresseerde kopers kennismaken met Schiedam. Onderaan op de website nieuwbouwdagschiedam.nl staan mogelijkheden om deze dag tegen een zeer gereduceerd tarief Schiedam te ontdekken vanaf het water. Stap met z’n zessen in een waterfiets, vaar mee met schipper Henk en kapitein Jack in S’LOEP SCHIEDAM of beluister samen verhalen en ZIE DE SCHIE in de fluisterboot. Geïnteresseerd in het gebied van De Glasfabriek waar zo’n duizend woningen worden gebouwd, of in de ontwikkelingen van Dirkzwager Schiedam waar 130 woningen verrijzen? Wandel dan mee met Rob& Rob van WELKOM IN SDAM naar die toekomstige woonplekken. Vol = vol! beLEEF ook Schiedam, beKIJK alle bouwplannen en beZOEK je nieuwe woonplek.

De projectontwikkelaars, makelaars, Servicepunt Woningverbetering, financieel adviseurs, de gemeente Schiedam en Schiedam Partners willen op de Nieuwbouwdag Schiedam 2022 iedereen alle ruimte en tijd geven voor het beantwoorden van vragen. Meld je daarom aan voor een entreetijd tussen 10.00 en 12.00 uur, tussen 12.00 en 14.00 uur of tussen 14.00 en 16.00 uur. Aanmelden kan via de website nieuwbouwdagschiedam.nl. Iedereen mag na binnen komst zo lang blijven als hij of zij wil. Voor de kinderen wordt een opvang geregeld in de afgesloten Kinderspeeltuin.

Wethouder Anouschka Biekman (D66) opent deze dag feestelijk om 10.00 uur. Bezoekers krijgen daarna bij de entree een gratis linnen tasje met de nieuwe brochure NIEUWBOUW IN SCHIEDAM 2022-2023. In de stand van SDAM wordt een film getoond over alle nieuwbouwprojecten met dronebeelden vanuit de lucht en artist impressies van de architecten. De film is daarna continu te zien in het i-Punt in de WAAG en online via nieuwbouwdagschiedam.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *