RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM KRIJGT EIGEN MONOPOLYSPEL

SCHIEDAM- De allereerste editie van Monopoly Schiedam wordt aanstaande woensadg gepresenteerd. Wethouder Marcel Bregman (D66) zal het eerste exemplaar in ontvangst nemen uit handen van de mascotte van het spel; Mr Monopoly. Het spel is vanaf maandag 4 november 2019 exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn de Wolf, Hagastraat 1 te Schiedam. Consumenten kunnen sparen voor korting op het spel.

Het project is geïnitieerd door Fam de Wolf ( Richard en Olivia De Wolf) van de Albert Heijn de Wolf in Schiedam en ontwikkeld in samenwerking met Identity Games. Het spel is volledig op maat gemaakt en heeft het karakter dat past bij Schiedam . Niet alleen de straten, stations en nutsbedrijven zijn vervangen, ook de vormgeving van het spel en de inhoud van de Kans en Algemeen Fondskaarten afgestemd op Schiedam.

De straten in het spel lopen van de goedkope Boerhavelaan tot de dure Haga straat . Ook bedrijven als Vijfsluizen hebben een plekje gekregen op het speelbord. De bekende Schiedamse molens zijn ook terug te vinden op het speelbord.

Bij AH de Wolf Schiedam kunnen consumenten tot en met 30 december 2019 sparen voor een korting op het Monopolyspel. Schiedammers besparen hiermee 15 euro op dit collectors item.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “SCHIEDAM KRIJGT EIGEN MONOPOLYSPEL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *