Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM DOET NIETS MET VLAARDINGSE WIELKLEM

SCHIEDAM- Vooralsnog mag de Lichtblauwe Brigade in Schiedam geen wielkiem toepassen. Het gemeentebestuur is door de OuderenPartij Schiedam (OPS) gevraagd om in Vlaardingen te informeren hoe zij omgaan met de aanstaande invoering van wielklemmen aldaar, maar volgens de Schiedamse burgemeester en wethouders wordt in Vlaardingen op dit moment alleen de invoering van de wielklem voorbereid. Er zou in Vlaardingen nog geen formeel besluit zijn genomen over de daadwerkelijke invoering van de klem tegen wanbetalers van parkeerboetes.

De OPS heeft al meermaals voor een wielkiem gepleit in Schiedam, maar daar waren altijd argumenten tegen. Het ging hierbij vooral om kosten. Uit het memo aan de Vlaardingse gemeenteraad van wethouder Bart Bikkers (VVD) aan de Vlaardingse gemeenteraad, maakt de OPS op dat het kostenprobleem in Vlaardingen niet bestaat.

De kosten van het aanbrengen en verwijderen van de wielklem in Vlaardingen worden verhaald op de overtreder. Het gaat daarbij om een bedrag van 400 euro per keer. De wethouder verwacht dat het toepassen van een wielklem zal bijdragen aan verbetering van de betaling van naheffingsaanslagen parkeerbelasting.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “SCHIEDAM DOET NIETS MET VLAARDINGSE WIELKLEM

  1. Het zou in Schiedam een gouden handel zijn, zeker gezien de grote hoeveelheid aan buitenlandse kentekens in vele wijken. Maar Schiedam doet er niets mee, net als de problematiek bij de Maasboulevard, teveel werk voor de blauwe brigade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *