WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM BLIJFT INZETTEN OP SPORT EN BEWEGEN

SCHIEDAM- Er moeten (nog) meer Schiedammers worden gestimuleerd tot bewegen en sporten. Het nieuwe stadsbestuur wil de lijn doorzetten van het vorige bestuur. In de afgelopen jaren is de basis gelegd met  kwaliteitsverbetering van sportaccommodaties bij onder meer de verenigingen.

De komende jaren wil Schiedam werk maken van het beweeg- en sportaanbod voor mensen met een beperking en senioren. Het creëren van meer beweeg- en sportplekken in de openbare buitenruimte. Dit door onder meer het inrichten van openbare fitnessparken, zodat Schiedammers in de buitenlucht gezamenlijk kunnen sporten. Door het beweeg- en sportaanbod zichtbaarder te maken hoopt het stadsbestuur ook het aantal sporters binnen de wijk te vergroten.

Naast dit alles worden nog eens kritisch gekeken naar een aantal onderdelen van het sportaccommodatiebeleid, zoals de tarieven, het beheer en de exploitatie.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *