Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM-BIJDORP MOET BRUGGEN EN SCHUURTJES AFBREKEN

SCHIEDAM- Alle overbruggingen en bouwwerken achter de tuinen van de woningen aan de Schietbaanstraat (even kant) in Schiedam-Bijdorp moeten voor 4 april zijn verdwenen. Die dag begint de gemeente met baggerwerkzaamheden in de sloot. De bewoners van de Schietbaanstraat zijn hierover aangeschreven, omdat zij grond en water illegaal in gebruik hebben.

Direct achter de tuinen ligt een sloot die functioneert als watergang in het waterbeheerplan voor Bijdorp. Dit waterbeheerplan heeft een onbelemmerde waterdoorvoer nodig. Gebleken is dat de watergang die functie niet heeft door wat bewoners hebben aangebracht. Voor de uitvoering van het waterbeheerplan is het noodzakelijk dat de sloot en de strook grond aan de overkant van de sloot op korte termijn is vrijgemaakt.

Bewoners van Bijdorp dachten in aanmerking te komen voor de regeling rond snippergroen, waardoor de grond hun eigendom zou worden.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *