Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

RUZIE ROND MOSLIMPARTIJ SCHIEDAM

De zetelrovers van het AOV in Schiedam kondigen in februari 2015 dagen vooraf hun persconferentie aan in De Erker. Inclusief een onverklaarbaar embargo op de ontmoeting in het wijkcentrum.

SCHIEDAM- Wijkcentrum De Erker laat weten bedrogen te zijn door moslimpartij Denk. De partij van PvdA zetelrover Mahmut Erdem heeft afgelopen zondag een ruimte gehuurd in het wijkcentrum in Schiedam-West voor een perspresentatie aan de hen welgevallige (niet kritische) media.

Volgens De Erker heeft Denk ‘zijn persmoment zonder overleg vanuit De Erker gegeven en de beelden zijn zonder toestemming van het bestuur gemaakt en uitgezonden’. Het wijkcentrum omschrijft Denk als ‘een politieke partij die veel weerstand oproept’.

De presentatie betreft evengoed een legale partij die aan democratische verkiezingen deelneemt. Bij nader inzien laat De Erker, via de sociale media, daarop weten dat het niet gaat om de politieke partij, maar om de manier waarop zij de Erker associëren in de pers. ‘Vervolgens pers uitnodigen en dan De Erker in je persverhaal meenemen zonder overleg is niet netjes’, aldus de beheerder van het wijkcentrum in een reactie.

In februari 2015 werd een scheuring binnen het Algemeen Ouderen Verbond (AOV) in Schiedam toegelicht door drie betrokkenen vanuit  De Erker. Anno 2017 laat het wijkcentrum nadrukkelijk weten ‘dat wij ons niet associëren met welke politieke partij dan ook.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *