RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

RTL HERHAALT MIJN STAD SCHIEDAM

SCHIEDAM- RTL4 herhaalt vanmiddag het programma Mijn Stad gewijd aan Schiedam.

Jeroen gaat samen met Cilia Batenburg, geboren en getogen Schiedammer en Koen Wouterse op pad in dé Jeneverstad van Nederland. Jeroen verkent de prachtige historische stad en laat alle betoverende plekken van Schiedam zien.

Er is gefilmd tijdens het Jeneverfestival. De museummolen wordt bezocht en uiteraard wordt het proces van korrel tot borrel niet overgeslagen. Ook cultureel Schiedam komt uitgebreid aan bod met een bezoek aan het Stedelijk Museum Schiedam en de toen aanwezige kunstmanifestatie ´Snapshot of a larger order´, een goed voorbeeld van wat mogelijk is in Schiedam. Een tocht in de fluisterboot en een fietstocht langs de Schiedamse haven complementeren de aflevering.

Mijn Stad Schiedam zaterdag 11 maart om 17.00 uur bij RTL4.

1 reactie op “RTL HERHAALT MIJN STAD SCHIEDAM

  1. Wat een ontzettende mooie reportage over Schiedam….de Stad die enigszins onder gewaardeerd word. Als je de mooie plekjes wilt zien dat is het een prachtig stadje.
    Ook met de komst van de Waterbus zal Schiedam bezocht worden door vele bezoekers die uiteindelijk kunnen zien hoe bijzonder het is.Met genoegen zal ik de reportage met plezier terug gaan zien. Kijk hoe mooi de Korenbeurs als Bibliotheek is.
    Schiedam……Chapeau !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *