RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ROTTERDAMSE HOMO’S TEGEN SEKSUALISERING KINDEREN

ROTTERDAM- Stichting De Roze Leeuw in Rotterdam opent een Meldpunt Seksualisering van het Kind, nu ‘De week van de lentekriebels’ is gestart. De Roze Leeuw verzet zich hiertegen, omdat onder het mom van emancipatie kinderen worden geseksualiseerd. ‘Daarom gaan wij als homoseksuelen vol tegengas geven tegen deze zieke agenda’, meldt het bestuur van de stichting. ‘Om te beginnen openen wij nu het meldpunt. Wij weten namelijk hoe fout dit wereldje is en men kan ons de mond niet snoeren. Ons homofoob noemen houdt namelijk geen seconde stand. Wij zijn ons bewust van deze unieke positie en nemen daarom onze verantwoordelijkheid. U heeft het recht om te weten wat er met úw kinderen gebeurt’, zo laat De Roze Leeuw weten. ‘Kinderen op de basisschool horen tijd te krijgen om kind te zijn. Het accent op de basisschool dient te liggen op de basisvaardigheden, zoals rekenen, taal en schrijven.’

Het meldpunt is door De Roze Leeuw opgericht, omdat kinderen geconfronteerd worden met genderideologie. Terwijl kinderen daar op die leeftijd helemaal niet mee bezig zijn. Om de strijd aan te kunnen gaan met deze seksualisering van het kind op (extreem) jonge leeftijd, brengt De Roze Leeuw het probleem in kaart, maar daar hebben zij uw ondersteuning bij nodig.

Ook kunt u zaken melden die zich voordoen op andere plekken in de samenleving. Zoals de bibliotheek (denk hierbij aan promotie van boeken) sportverenigingen, winkels en online.

Het meldpunt vindt u HIER.

Zie ook: https://www.schiedamsnieuws.nl/kinderen-schiedam-twijfelen-ik-ben-toch-wel-een-jongetje/

https://www.schiedamsnieuws.nl/cu-sgp-schiedam-mag-niet-alles-zeggen-over-homos/

1 reactie op “ROTTERDAMSE HOMO’S TEGEN SEKSUALISERING KINDEREN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *