Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ROTONDE SCHIEDAM-GROENOORD ALWEER OP DE SCHOP

SCHIEDAM- De Laan van Bol’Es in Schiedam-Groenoord gaat vanaf vandaag een volle week op de schop. Tot en met zondag 26 augustus wordt gewerkt aan de rotonde op de laan. Er is voor gekozen deze werkzaamheden tijdens de zomervakantie uit te voeren, omdat er dan minder verkeer is.

Vorig jaar is de hele Laan van Bol’Es al onder handen genomen. Na de ingebruikname van de rotonde bij de Van Beethovenlaan bleek dat het toch nog te eenvoudig is om daar met te hoge snelheid overheen te rijden. De bedoeling is juist dat het verkeer voor de rotonde afremt. Daarom wordt de rotonde nu iets aangepast.

Het is deze week voor gemotoriseerd verkeer niet mogelijk om via de Laan van Bol’Es van en naar Vlaardingen te rijden. Het verkeer wordt omgeleid via de Hargalaan. Fietsers en voetgangers kunnen wel van en naar Vlaardingen via de Laan van Bol’Es.

Tijdens de afsluiting worden meteen enkele andere kleine verbeteringen aangebracht. Zo worden oversteekplaatsen beter toegankelijk gemaakt voor mindervaliden, krijgen enkele lantaarnpalen een betere plaats en wordt de afwatering in de aansluiting met de Diepenbrockstraat verbeterd, zodat regenwater beter wordt afgevoerd. De zuidelijke rijbaan van de Laan van Bol’Es tussen de Johan Wagenaarstraat en de Diepenbrockstraat is daarom van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 augustus afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Johan Wagenaarstraat en de Diepenbrockstraat.

Op maandag 27 augustus is de rotonde Laan van Bol’Es weer open voor het verkeer.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *