Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

RET START CAMPAGNE ROND GEBRUIK DEELVERVOER

SCHIEDAM- De RET en acht mobiliteitsaanbieders gaan samenwerken en starten een daaraan gekoppelde campagne. Met de campagne moedigen zij reizigers aan om hun vervoermiddelen te combineren met een rit bij de RET – en vice versa. Vaak is hier ook een (kortings)actie aan verbonden.

Vorig jaar introduceerde de RET al de samenwerking met Check, felyx, GO Sharing (e-scooters) en Donkey Republic (fietsen e-bikes). Nu zijn ook Watertaxi, Lime (fietsen), BAQME (elektrische bakfietsen) en MyWheels (auto’s) aangesloten. Nu is in de RET Real Time App ook te zien waar er (bak)fietsen, scooters, Watertaxi’s en auto’s van de verschillende aanbieders beschikbaar zijn.

Door de samenwerking is het voor reizigers straks nog makkelijker om bijvoorbeeld hun auto aan de rand van de stad te parkeren, de reis te vervolgen met de metro en het laatste stukje per fiets of scooter af te leggen. Ook wordt het makkelijker om met de bakfiets naar het dichtstbijzijnde OV-opstappunt te gaan als je met de kinderen op stap wil of om met het OV naar een deelauto te gaan en daarna met de auto een dag op pad te gaan. Kortom: combineren wordt eenvoudiger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *