Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAN (45) SCHIEDAM STEELT MES HEMA EN BEROOFT DAARMEE DE WINKEL

SCHIEDAM- De 45-jarige Sen S. uit Schiedam heeft een vesting van de Hema overvallen met een vlijmscherp keukenmes dat hij voor dat doel uit het schap stal. Komende week buigt de rechter zich over het dossier van de verdachte uit Schiedam, die door het OM ook verantwoordelijk wordt gehouden voor een overval op de Spar.

Op 11 september sloeg S. toe bij de Hema op het Mia van IJperenplein in Rotterdam. Hij wist daar 325 euro buit te maken. Uit het messenschap nam S. kort daarvoor een koksmes uit de verpakking. Vervolgens is hij met het mes naar de kassa gelopen en heeft het mes getoond aan de kassière. Tegelijk heeft de verdachte stekende bewegingen gemaakt richting de medewerkster en haar dreigend de woorden toegevoegd: ‘Kassalade open. Als je gaat gillen of geluid maakt heb je een groot probleem’. Daarop werd briefgeld uit de kassalade gepakt en door S. in zijn jaszak gestopt.

Justitie denk dat S. ook verantwoordelijk is voor de overval van 17 juli op supermarkt Spar aan de Voorschoterlaan in Rotterdam-Kralingen. Daar is die avond in totaal 300 euro buitgemaakt. Het betrof de derde keer in een paar maanden dat deze winkel doelwit werd van een overval.

S. verblijft momenteel in de gevangenis van Krimpen aan den IJssel.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

4 reacties op “MAN (45) SCHIEDAM STEELT MES HEMA EN BEROOFT DAARMEE DE WINKEL

  1. Wie muliKUl zaait, zal multiKUl oogsten.

    De Hema staat al geruime tijd op omvallen. Mogelijk gaat de lockdown ze dat laatste zetje geven. Ik zeg: nog even volhouden mensen, samen krijgen we ze d’r alsnog onder. Met hun feeststol, roetveegpieten en identiteitsloze kruidnoten. En die hoofddoek mogen ze ook houden.

    Koop er al jaren helemaal niks meer!

  2. Je vergeet de negerzoenen, moorkoppen, runderrookworst en Jodekoeken Bep.
    Suikerbeestjes mag nog wel, maar niet in varkensfiguur uiteraard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *