WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POLITIE ZOEKT GETUIGEN POGING STRAATROOF MAASSLUIS

MAASSLUIS- De politie zoekt getuigen van een poging beroving van een vrouw op de Weverskade in Maassluis. De poging beroving vond plaats op vrijdagavond 15 mei.

Het slachtoffer liep op het fietspad aan de Weverskade toen zij door een man werd bedreigd met een mes. De man eiste de tas van het slachtoffer.

De man stond bij de bankjes ter hoogte van de flats aan het Sparrendal. In zijn buurt stond een fiets schuin op het fietspad. Het slachtoffer gaf haar tas niet af waarop de man weg liep in de richting van de Rozenlaan. Agenten hebben een onderzoek ingesteld in de omgeving maar niemand meer aangetroffen.

Signalement:

negroïde man, leeftijd ongeveer 20 jaar oud, lengte ongeveer 1.70 meter, tenger postuur. De man had een tatoeage onder zijn rechteroog in de vorm van een tak. Hij droeg een zwarte sweater met een capuchon die hij over zijn hoofd droeg. De man sprak goed Nederlands.

Het slachtoffer is op haar route een aantal personen tegengekomen die mogelijk de man en het slachtoffer gezien zouden kunnen hebben. Kort voordat de vrouw bij de man in de buurt kwam, zijn een man en een vrouw haar tegemoet gelopen richting Wilgenrijk. De vrouw zei gedag tegen het slachtoffer.
Ook kwam het slachtoffer twee jonge jongens tegen die haar tegemoet reden op hun fietsen. Tevens werd het slachtoffer ingehaald door een andere man op de fiets, die richting het Sparrendal fietste.

Bent u de persoon die het slachtoffer of de man op vrijdag 15 mei 2020 omstreeks 23.00 uur in de omgeving van de Weverskade te Maassluis heeft gezien? Heeft u iets gezien of heeft u informatie die kan helpen in het onderzoek en heeft u nog niet gesproken met de politie? Neemt u dan contact op via 0900-8844 of Anoniem op 0800-7000.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *