WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POLITIE VLAARDINGEN ZOEKT EIGENAREN

gestolen 1

Een deel van de gestolen goederen.
Een deel van de gestolen goederen.

VLAARDINGEN- Op zaterdagavond 12 september werden na een melding van inbraak aan de Keesomstraat in Vlaardingen  twee verdachten van 17 en 23 jaar aangehouden. Een van hen wordt er van verdacht betrokken te zijn bij meerdere woninginbraken. De politie vond een grote buit terug, waaronder sieraden en spelcomputers. Rechercheurs zijn nu op zoek naar de eigenaar.

Beide verdachten zitten sinds hun aanhouding op 12 september vast. Na de aanhouding volgde verder onderzoek waarbij de rechercheurs het vermoeden kregen dat de 17-jarige verdachte mogelijk bij meerdere inbraken betrokken was geweest. Op 30 september werd daarom een zoeking gedaan in zijn woning en trof de politie meerdere gestolen goederen aan, waaronder sieraden en spelcomputers.

Al eerder plaatste de politie foto’s van de gevonden sieraden op de Facebook pagina van de politie Schiedam. Daar zijn inmiddels alle aangiften van teruggevonden. De politie is nu nog op zoek naar de eigenaar van de spelcomputer en camera’s (zie foto’s). Bent u recent het slachtoffer geworden van een inbraak en bent u de eigenaar van een van deze spullen? Neemt u dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844 en laat uw gegevens achter voor het rechercheteam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *