Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POLITIE SCHIEDAM JAAGT PER MOUNTAINBIKE OP OVERTREDERS

SCHIEDAM- Politieagenten op een mountainbike of terreinfiets hebben vrijdagavond overtreders van de noodverordening in Schiedam op de hielen gezeten.

In de Woudhoek zijn twee processen-verbaal uitgeschreven voor overtreders. Een derde overtreder zei geen ID-bewijs bij zich te hebben. De overtreder zou ook een valse leeftijd hebben opgegeven en had toch een ID-bewijs op zak. Het was niet zijn eerste bekeuring. Eerder ging hij al op de bon voor het niet tonen een ID-bewijs aan de Mgr. Nolenslaan. Ook zou deze overtreder al eens een waarschuwing hebben ontvangen.

Tijdens de afgelopen paasdagen wisten diverse overtreders in Schiedam succesvol aan een bekeuring (390 euro per persoon) te ontkomen door weg te rennen. Op een aantal plaatsen in de stad hadden de handhavers daardoor de grootste moeite met het uitschrijven van bekeuringen aan overtreders van de vrijheidsbeperkingen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “POLITIE SCHIEDAM JAAGT PER MOUNTAINBIKE OP OVERTREDERS

  1. Dat coronavirus is een ordinaire seizoensgriep. De reactie op het coronavirus is gehyped. En na verloop van tijd zal deze hype worden onthuld als politiek bedrog.

    In feite zal COVID-19 ten onder gaan als een van ‘s werelds grootste, meest schandelijke, overhypte, overdreven en irrationeel opgeblazen en ronduit bedrieglijk gebrekkige reacties op een gezondheidskwestie in de geschiedenis, een die grotendeels op de lippen van de medische wereld werd gedragen professionals die geen zaken hebben met een nationale economie of overheid.

    1. mensen zich moeten verzetten tegen de bekeuringen.. ,,Als je de coronaregels hebt overtreden, krijg je een aantekening op je justitiĆ«le documentatie. Die blijft altijd staan en daar kan je last van krijgen. Wanneer je de boete betaalt, beken je schuld.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *