Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POLITIE ONDERSCHEPT GROTE GELDSOM MEISJE (16) VLAARDINGEN-HOLY

VLAARDINGEN- Een minderjarig meisje en twee volwassen mannen zijn aangehouden door de politie in Vlaardingen-Holy tijdens een preventief fouilleeractie. De drie verdachten zijn ingerekend voor onder meer witwassen. Alle drie werden al geruime tijd gezocht door de politie.

Onder de arrestanten een 16-jarig meisje, dat als bijrijder in een auto zat, en in het bezit was van een mes in haar handtas. Nadat zij gefouilleerd was bleek zij ook nog eens in het bezit van een aanzienlijk contant geldbedrag. Daarnaast stond de minderjarige al sinds maart 2019 geregistreerd als vermist.

Op het moment dat de andere inzittenden door ‘de molen’ werden gehaald bleek dat de bestuurder, een 26-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats, geen rijbewijs had. De derde inzittende, een 25-jarige man uit Rotterdan, werd gezocht voor het uitzitten van 7 dagen gevangenisstraf.

De mannen is ‘onttrekking van een kind aan het ouderlijk gezag’ten laste gelegd. Het mes en het geld zijn in beslag genomen. De bestuurder kreeg een bekeuring voor het rijden zonder rijbewijs en het 16-jarige meisje ontving een waarschuwing wijkverbod (voor het bij zich dragen van een mes).

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *