Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POLITIE MAASSLUIS CONTROLEERT BIJ BASISSCHOLEN

MAASSLUIS- De politie Maassluis heeft vanmorgen ingegrepen bij het naar school brengen van kinderen. Er is gecontroleerd bij de basisscholen in de Seringenstraat en aan het Dennendal. Vastgesteld is dat eenmaal is geparkeerd op het trottoir en een keer werd een 5 jarig kind gezien, losstaand achter de voorstoelen.

Met regelmaat controleert de politie in Maassluis bij het Dennendal. Dit vanwege parkeerexcessen rondom de basisscholen De Dijck en De Groene Hoek. De overlast ontstaan vooral bij het naar school brengen van leerlingen.

Er zou voldoende parkeergelegenheid zijn in de directe omgeving. Situaties die voor de parkeeroverlast zorgen zijn het dubbel parkeren. Dit levert gevaar op voor de kinderen en ouders die naar school gaan. Andere auto´s willen hierom heen rijden en zien de kinderen en ouders die oversteken niet of te laat. Door de beperkte parkeermogelijkheden rijden veel auto’s op en neer. Door de drukte van auto’s, rijden fietsers vervolgens op de stoep. Dit levert ook gevaarlijke situaties op.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *