Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POLITIE GRIJPT IN BIJ ‘VERBINDEND FEEST’ SCHIEDAM-WEST

SCHIEDAM- In Schiedam-West zou door de politie onterecht zijn opgetreden tegen een straatfeest. Agenten grepen zaterdag in bij het samenzijn van bewoners in de Nicolaas Beetsstraat. ‘Heel erg jammer dit’, reageert organisator Cemil Kahramanoglu.

Ook de Wijkregisseur van de gemeente Schiedam was aanwezig bij het feest. Zij heeft het over ‘eten en dansen verbindt’. En: ‘Gezellige contacten onder het genot van lekker eten en muziek.’

De twee melden dat het straatfeest is georganiseerd voor de hele straat. Maar Kahramanoglu merkt ook op: ‘Bepaalde bewoners waarderen dit dus niet… Jammer dat de politie moet optreden. Geen spraken van wederzijdse acceptatie.’

Een woordvoerder van de politie kan niet direct zeggen wat de aanleiding was om in te grijpen.

De Nicolaas Beetsstraat is hotspot die in de ‘evaluatie woonoverlast’ met name wordt genoemd door de gemeente.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “POLITIE GRIJPT IN BIJ ‘VERBINDEND FEEST’ SCHIEDAM-WEST

  1. Aan de foto te zien was het inderdaad erg “verbindend”. Enige verbinding in deze straat is de nationaliteit van de bewoners. Regelmatig hangt er overdag een mannetje of 20 op de straathoek, kennelijk vrij van enige werkzaamheden. Waarschijnlijk het volgende verbindende feest aan het plannen!

  2. Wel jammer dat de politie moest ingrijpen, heeft de politie niet gevraagd naar vergunning? Ik hoop dat de heer Kahramanoglu volgens de regels heeft georganiseerd. Zo, ja vraagt aan de politie of zij de kosten willen dekken of zij op hun kosten een straatfeest voor jullie organiseren. Nu samen met Hollanders en nederlanders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *