Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POES GEDUPEERD DOOR SLUITING OUROBOROS VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De Vlaardingse kat Dingell is zwaar gedupeerd door de sluiting van muziekcafé Ouroboros op de Hoogstraat. Dingell is de Ouroboros kat en aangezien de Ouros verkocht is hebben de baasjes van Dingell al meerdere pogingen gedaan om een huisje te zoeken, maar Dingell is zo verknocht aan het centrum dat ze telkens weer terugloopt en dan drukke straten oversteekt.

Het liefst zoekt Dingell voor af en toe een nachtverblijf waar ze binnen mag. Bij voorkeur in de omgeving Hoogstraat/Liesveld.

Soms zie je haar 3 dagen niet, maar ze komt altijd weer richting Ouros om af en toe een nachtje lekker warm binnen te slapen. Er wordt elke dag eten gegeven. Misschien dat iemand in de buurt haar een warm nacht hotelletje wil geven?

Het pand van Ouroboros is inmiddels in handen van de baas van Eetcafé d’Oude Stoep. Hij wil de Ouros een andere naam geven en daarna de zaak heropenen met een nieuwe horecaformule.

GEEF UW MENING!!

Laat weten wat u vind. Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar onthoudt: reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “POES GEDUPEERD DOOR SLUITING OUROBOROS VLAARDINGEN

  1. ik ga zorgen voor een geisoleerd huisje (cat shelter) voor deze lieverd we zijn alleen nog op zoek bij wie het voor de deur mag staan op de hoogstraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *