Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

PLEIDOOI VOOR COULANCE VERGROTEN TERRASSEN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Behandel de aanvragen voor het vergoten van een horecaterras in Vlaardingen met enige spoed en coulance. Dat vraagt de fractie van Beter voor Vlaardingen (BvV) aan het gemeentebestuur.

Marco van Unen (BvV): ‘Met ingang van 1 juni mogen de terrassen van de horecagelegenheden weer open. Niet iedere horecagelegenheid heeft een horecaterras, of gebruikte deze tot nu niet of is nu te klein. Gelet op het maximaal aantal van 30 klanten in de inrichting (dit inclusief personeel) is het nu juist aantrekkelijk voor horecaondernemers een zo’n groot mogelijk terras te kunnen exploiteren. ‘

BvV komt met schriftelijke vragen en wil onder meer weten of het stadsbestuur bereid is een aanvraag- of meldingsmogelijkheid te ontwikkelen waarbij het voor een ondernemer niet veel bureaucratische handelingen in beslag gaat nemen. BvV: ‘Gelet op de actualiteit en belangrijkheid van deze vragen is het verzoek deze spoedig te willen behandelen en beantwoorden.’ Eerder zijn vragen van BvV over de weekmarkt ook spoedig beantwoord.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *