RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

PETITIE BUITENZWEMBAD VLAARDINGEN BIJNA AFGESLOTEN

Het zou fijn zijn als er in ieder geval een optie komt op een zwembad, laten de initiatiefnemers achter de handtekeningenactie weten. Het opknappen het Vijfsluizenbad is wat hen betreft één van de mogelijkheden.
Het zou fijn zijn als er in ieder geval een optie komt op een zwembad, laten de initiatiefnemers achter de handtekeningenactie weten. Het opknappen van het Vijfsluizenbad is wat hen betreft één van de mogelijkheden.

VLAARDINGEN- De handtekeningenlijsten voor een buitenzwembad in Vlaardingen worden woensdagmiddag opgehaald door de initiatiefnemers, broer en zus Thoma. De twee Vlaardigers hadden de afgelopen weken op zes verschillende locaties in de haringstad handtekeningenlijsten achtergelaten. Volgens een laatste tussenstand zijn daarmee tegen de achthonderd steunbetuigingen opgehaald. Ook de online petitie kan rekenen op een vergelijkbaar aantal instemmers.

De handtekeningen worden binnenkort, op een geschikt moment na het zomerreces, aangeboden aan het gemeentebestuur.

Met het ondertekennen van de petitie vragen tegen de zestienhonderd Vlaardingers om een buitenbad met een ligweide en genoeg variatie (diep/peuterbadje). De ondertekenaars vragen om een buitenbad, omdat zij vinden dat de surfplas nooit zal verbeteren, de Kulk geen buitenbad heeft en Vlaardingen te groot is om geen buitenbad te hebben. Bovendien zou een buitenbad jaren geleden zijn beloofd.

De petitie kan nog altijd online worden ondersteund. Klik HIER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *