Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

PARKEERPLAATSEN VOL BIJ STRAND HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Op diverse matrixborden op de snelwegen worden strandgangers richting Hoek van Holland gewezen op een overvol strand in de badplaats. Er wordt opgeroepen om niet naar Hoek van Holland te gaan.

De politie wist het zeker: strandbezoekers waren het aan het versteren voor anderen tijdens het hemelvaartweekend. Inmiddels heeft Nederland al weken te maken met een ondersterfte.

Tijdens het zonnige Hemelvaartweekend werd het bericht verspreid dat het niet slim zou zijn het strand te bezoeken ‘in verband met de Covid-19 afstand die we met elkaar moeten respecteren om deze zomer ook nog op het strand te kunnen genieten.’ De realiteit is dat het aantal doden, dat op de een of andere manier nog aan ‘het virus’ kan worden toegeschreven, al maanden een dalende lijn laat zien. Nederland heeft momenteel zelfs te maken met een ondersterfte. De gevestigde media zijn weken terug al in stilte gestopt met het dagelijks publiceren van dodencijfers, men is overgestapt op ‘besmettingen’ (waarvan de overgrote meerderheid milde of helemaal geen klachten ondervindt).

Ondertussen beleeft Nederland de eerste echte warme zomerdag van 2020. Door een matige (zuid)oostenwind is het op de Nederlandse stranden heet en blijft zeewind uit. Er arriveert extreem hete lucht vanuit Frankrijk. Het is zonnig en de temperaturen lopen snel verder op. Het kwik stijgt naar 27 °C tot 36 °C en daarmee is het tot dusver de warmste dag van het jaar.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *