Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OVERVAL OP SPAR SCHIEDAM-OOST

SCHIEDAM- Een medewerkster van de Spar op het stationsplein in Schiedam-Oost is gewond geraakt bij een gewapende overval op de winkel.

Twee mannen, gewapend met een mes, in het zwart gekleed, hebben rond 16.50 uur een hoeveelheid sigaretten buitgemaakt. De twee daders zijn gevlucht op een zwarte scooter via de Overschieseweg richting Schieveste. Een dader was geheel in het zwart gekleed en met een zwarte helm op zijn hoofd met daaronder een bivakmuts.

Op 23 december 2014 werd de Spar ook al eens overvallen. De licht getinte dader bedreigde toen het aanwezige personeel met een vuurwapen.

Sinds 2015 is het Stationsplein en omgeving aangewezen als veiligheidsrisicogebied. Het cameratoezicht is onlangs verlengd tot en met 10 november 2021.

Door cameratoezicht kunnen onveilige situaties en wanordelijkheden vroegtijdig worden gesignaleerd en mogelijk voorkomen. De inzet van minder ingrijpende middelen zal volgens de politie niet tot het gewenste resultaat leiden. Het creëren van een cameratoezichtgebied draagt bij aan de veiligheid op het Stationsplein en omgeving, is de gedachte.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *